VEL CITY Header VEL CITY Header VEL CITY Header
Број Тип на стан Површина на стан (m2) Површина на балкон (m2) Планови
Влез 1, Стан 21
3 x спални соби, дневна соба, кујна со трепезарија, бања, тоалет 78,18 m2 5,38 m2; 2,09 m2
Скица
Влез 1, Стан 22
3 x спални соби, дневна соба со трепезарија, кујна, бања, тоалет 86,15 m2 3,59 m2
Скица
Влез 1, Стан 23
2 x спални соби, дневна соба со трепезарија, кујна, бања, остава 65,61 m2 3,59 m2
Скица
Влез 1, Стан 24
2 x спални соби, дневна соба, кујна, трепезарија, бања 63,19 m2 3,55 m2
Скица
Влез 1, Стан 25
3 x спални соби, дневна соба, кујна со трепезарија, бања, тоалет 84,36 m2 3,59 m2; 3,28 m2
Скица
Влез 1, Стан 26
2 x спални соби, дневна соба со трепезарија, кујна, бања 64,64 m2 4,41 m2
Скица
Влез 2, Стан 22
2 x спални соби, главна спална со бања, дневна соба, работна соба, кујна со трепезарија, бања, тоалет 256,90 m2 46,66 m2
Скица